Munții palmei și ce ne ajută ei să aflăm

Munții palmei, unde sunt, care sunt, ce putem afla din studiul lor?

Munții  Jupiter, Saturn, Apollo, și Mercur

Muntele lui Jupiter

Se află la baza degetului arătător. Însușirile legate de acest munte sunt ambiția, mândria, leadership-ul, onoarea, independența, dragostea de natură.
Cu cât acest munte este mai puternic cu atât posesorul lui are o dorință mai mare de a fi într-o poziție dominantă, de a fi în stare să-și controleze viața, situațiile și oamenii din jur.
Un munte sub-dezvoltat arată o lipsa de încredere în forțele proprii, un respect de sine scăzut.

Muntele lui Saturn

Se află la baza degetului mijlociu și este asociat cu seriozitatea, înțelepciunea, prevederea, responsabilitatea, cu studiul, și nu in ultimul rând cu interesul pentru științele oculte și paranormale.
Este singurul munte din palma care de obicei este plat, și ăsta este un semn bun.
Un munte al lui Saturn bombat este un semn al unei mari introvertiri cu puternice tendințe spre paranoia, depresie, schimbări bruște de dispoziție.

Muntele lui Apollo

Îl găsim la baza degetului inelar și ne vorbeste despre fericire, satisfacție, mulțumire, creativitate, abilități artistice. O persoană cu un munte al lui Apollo frumos dezvoltat este o persoană magnetică, carismatică, atractivă, plină de talent și entuziasm.

Muntele lui Mercur

Se află la baza degetului mic, este ascociat cu toate formele de comunicare, cu istețimea, șiretenia, agerimea, și deasemena cu business-ul si comerțul.
Munte bine dezvoltat = un foarte bun comunicator, rapid în gândire, intuitiv, cu mare agilitate mentală.
Munte sub-dezvoltat – comunicarea este foarte dificilă pentru această persoană, se exprimă greu, nu își găsește cuvintele, au „limba legată” cum se spune pe la noi.
Munte super-dezvoltat – sunt în stare să vândă frigidere celor de la Polul Nord și radiatoare celor de la Ecuator – atât sunt de buni!! Pot convinge aproape pe oricine, de orice. 

Acest articol a fost publicat în Chirologie - general, Chirologie moderna, Chiromantie, Interpretare maini și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Munții palmei și ce ne ajută ei să aflăm

  1. Mirela zice:

    Buna dimineata! Înteleg ca articolele sunt foarte vechi, dar v-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati spune cum ar putea fi interpretată o stea (destul de mare – diametru putin peste 1 cm) pe muntele lui Saturn (punctul central aflându-se cam la 8 mm de linia inimii şi 1,5 cm de baza degetului mijlociu). Va multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.