Cum ții degetul mare?

Poziția degetului mare este deasemena foarte importantă.

Un deget inflexibil, ținut aproape de index, arată o atitudine inflexibilă, un caracter rezistent la schimbare, o persoană cu opinii proprii foarte puternice pe care nu doreste să și le schimbe. Arată o persoană închisă în ea, greu de cunoscut, o persoană care a ridicat un zid între ea și restul lumii. Dar și o persoană cu o voință foarte puternică, cu o mare determinare și un excelent auto-control.

Daca ai de dus negocieri cu “un astfel de deget” așteaptă-te să “transpiri” mult. Și e foarte probabil ca lucrurile să nu iasă cum vrei tu 😦

 Numele de “doamna de fier” vă spune ceva? Degetul mare este lipit de arătător!

                   

Un deget flexibil este un deget care se deschide la un unghi de 450 – 900 . Acesta arată o persoană deschisă, flexibilă, cu o minte deschisă, receptivă la idei și concepții noi. Persoană tolerantă, adaptabilă, accesibilă, umanitară. Persoană cu idei proprii, dar care ascultă și ideile altora, și chiar le adoptă atunci când crede că sunt corecte.

 Un deget mare deschis la 450

Un deget mare deschis spre 900

 

Un deget deschis la mai mult de 900 deja e cam mult. Vorbim despre o persoană cu un caracter atât de flexibil, că se poate răzgândi și schimba cursul unei acțiuni atât de des încât nu te mai poti baza pe el. Întotdeauna va vrea să le facă pe plac celor din jur și din aceasta cauză are tendința de a face promisiuni mai multe decât poate îndeplini și nu o dată îi va lăsa pe ceilalți „cu ochii în soare”. Vorbim de o atitudine extrem de deschisă care poate duce la un comportament inconsistent.

Acest articol a fost publicat în Chirognomie, Chirologie - general, Chirologie moderna, clasificare degete, Curiozitati, degete, forma degete, Interpretare degete, Interpretare maini, Maini persoane faimoase și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cum ții degetul mare?

 1. angela zice:

  SUPER EU SI OBAMA
  TRE SA-MI LEG DEGETUL MARE SA FIU DNA DE FIER
  COMPLICAT

  • chirologul zice:

   eu l-as lasa asa, deschis la 45 de grade.
   deget deschis = minte deschisa.
   sincer, cred ca cei cu degetul mare inchis (tinut foarte aproape sau chiar lipit de mana) nu prea se pot bucura de viata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.