Liniile majore (principale) ale palmei

Când vorbim de cele mai importante linii ale palmei, vorbim de cele trei linii:

Studiul oricărei palme începe cu studiul acestor 3 linii. Orice eveniment de pe una din aceste linii este verificat și în celelalte două – ca influență. De exemplu oricărui eveniment apărut pe Linia Vieții îi va fi verificată influența acestuia asupra mentalului nostru (pe Linia Capului) cât și asupra emoțiilor noastre (pe Linia Inimii). Evenimentul este cu atât mai semnificativ, mai important, cu cât îi este semnalată prezența în mai multe locuri (linii).

Vom vorbi pe larg despre fiecare în parte. Acum, pe scurt, câteva informații de început.

  • Linia vieții (cum trăim) este în legătură cu modul nostru de viață. Vorbește despre bunăstarea noastră fizică, starea de sănătate, gradul de rezistență a organismului, starea sistemului nervos; este fundația care oferă suport fizic minții și inimii; arată gradul de entuziasm pentru viață, disponibilitatea de a face față provocărilor vieții; arată dacă ne conservăm sau ne risipim energiile; abilitatea de a ne canaliza forța vieții. Aici se înregistrează evenimentele din viața noastră care afectează sănătatea noastră fizică și modul nostru de viață.
  • Linia Capului (cum gândim) este în legătură cu natura noastră intelectuală, cu gradul de inteligență și rafinament mental; arată cât suntem noi de capabili să percepem lumea din jurul nostru în mod obiectiv. Pe Linia Capului se înregistrează evenimente din viața noastră care afectează sănătatea mintală, psihicul nostru. Aici se vede potențialul nostru pentru dezvoltarea calităților precum concentrarea și intuiția.
  • Linia Inimii (cum iubim) arată puterea noastră de a iubi necondiționat. Reflectă capacitatea noastră de a ne dezvolta generozitatea și iertarea. Aici se înregistrează evenimentele din viața noastră care au avut impact emoțional asupra noastră.

Alte linii majore ale palmei, și ele de o mare importanță, sunt:

  • Linia lui Saturn
  • Linia lui Apollo
  • Linia lui Mercur
  • Liniile Influențelor
  • Liniile Afecțiunii
Acest articol a fost publicat în Chirognomie, Chirologie - general, Chirologie moderna, Chiromantie, General, Interpretare maini, Interpretare palme, linii palmare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.