Linia Vieții – harta vieții

Linia Vieții începe din partea laterală a palmei (partea cu degetul mare), de sub degetul lui Jupiter (arătătorul), înconjoară Muntele lui Marte Inferior și Muntele lui Venus și se termină, de obicei, la baza palmei, sub Muntele lui Venus.

Linia Vieții vorbește în primul rând despre starea de sănătate în diferite perioade ale vieții, despre putere fizică și vitalitate. Mai este numită și Harta cursului natural al vieții omului.

Linia vieții dezvăluie calitatea vieții și calitatea constituției fizice, nu durata reală a vieții.

O linie a vieții scurtă nu indică o viață scurtă!

Claritatea liniei

O linie a vieții puternică, bine conturată, fără defecte, ne arată un sistem nervos puternic, o bună constituție fizică, rezistență fizică, vitalitate, sănătate.

linie a vieții clară, bine conturată
linie a vieții clară, bine conturată

O linie subțire, slabă, fragilă, dezvăluie o lipsă a forței fizice și a rezistenței. Asta duce la îmbolnăvire  ușoară (persoane care se îmbolnăvesc ușor) cu o revenire mai greoaie din boală. Arată că este vorba de un sistem nervos sensibil care are impact asupra emoțiilor și mentalului, punând un stres mai mare asupra lor.

linie a vieții subțire, slabă
linie a vieții subțire, slabă

Forma liniei

Cu cât linia este mai curbată cu atât Muntele lui Venus este mai mare – așadar suntem mai calzi, plini de simpatie,  viguroși și rezistenți, trăim cu pasiune, curiozitate, deschidere către tot ce viața ne poate oferi.

linie a vieții mult curbată
linie a vieții mult curbată

Cu cât linia este mai dreaptă și mai apropiată de degetul mare, cu atât ia mai mult din spațiul Muntelui lui Venus – implicit din tot ce reprezintă acesta. Atunci avem mai puțină energie și vitalitate, suntem mai reci, mai fragili, retrași, mai fricoși în fața vieții și nu în ultimul rând mai egoiști.

linie a vieții prea puțin curbată
linie a vieții prea puțin curbată

Câteva din defectele care pot apărea pe linia vieții:

Linie orizontală (bară) care taie linia vieții în două părți – probleme de sănătate.

Bara este o linie minoră care trece peste și taie o linie principală. În contrast cu lanțul și insula care afectează linia vieții pentru o anumită perioadă de timp, bara reprezintă un obstacol temporar care perturbă fluxul natural de energie de-a lungul liniei. Efectul provocat poate fi evaluat în funcție de lungimea și forța barei transversale, precum și de condiția și calitatea liniei vieții după bară. O bară transversală foarte scurtă și subțire nu va avea un impact atât de mare asupra sănătății ca o bară transversală mai lungă și mai puternică.

linie orizontală pe linia vieții
linie orizontală pe linia vieții

Multe linii mici, perpendiculare pe linia vieții – ingrijorări multe care vor duce la manifestarea multor boli ușoare ca rezultat al acestei stări nervoase aproape permanente produsă de aceste multiple îngrijorări.

linii mici ce taie linia vieții
linii mici ce taie linia vieții

Insule pe linia vieții – indică perioade în care suntem mai delicați, mai sensibili, ne îmbolnăvim mai ușor.

Insula marchează o perioadă în care energia este divizată – ea mergând pe cele două căi, astfel că deși energia continuă să curgă pe durata insulei, puterea fluxului este redusă considerabil. O insulă în mâna pasivă dezvăluie o posibilă problemă de sănătate sau o predispoziție la o anumită boală. În mâna activă, insula poate fi în legătură cu un eveniment datorită căruia se reduce starea fizică generală de bine, reducând rezistența și imunitatea în momentul în care insula apare.

O serie de mici insule unite între ele formează un lanț de insule.

Pe linia vieții, un lanț indică o perioadă de imunitate și rezistență redusă, scădere a rezistenței fizice și posibile probleme de sănătate. Acest lucru poate fi cauzat de unul dintre mai multe motive, poate indica doar o lipsă de anumite minerale, dar este adesea asociat cu o problemă nervoasă, cum ar fi stresul continuu, care în cele din urmă a afectat starea de bine fizică.

insulă pe linia vieții
insulă pe linia vieții

Când spre sfârșitul ei, linia vieții devine mai lată si mai ștearsă – arată o slabire a constituției fizice, care vine odată cu vârsta și care de regulă nu mai poate fi recâstigată.

Puncte pe linia vieții – apar destul de rar – boală acută sau dificultate care apare brusc în viața noastră

Punctul formează o adâncitură în linie ca și cum un ac ar fi perforat-o. Acesta dezvăluie un șoc al sistemului sau o boală temporară. Efectul punctului poate fi destul de acut în momentul în care apare și poate fi cauzat de orice lucru care apare brusc, deși efectul va fi, din fericire, temporar. Poate fi vorba de o boală dar ar putea fi și o dificultate care apare brusc în viața noastră și care provoacă un șoc sistemului, în așa măsură încât rezistența este redusă dramatic. O serie de puncte care apar pe linie este o problemă mai serioasă, deoarece rezistența este probabil să fie redusă de mai multe ori într-un timp scurt.

puncte pe linia vieții
puncte pe linia vieții

Întreruperi pe linia vieții – obstacol privind sănătatea. În funcție de mărimea întreruperii și modul în care se face trecerea peste această întrerupere, obstacolul este mai mare sau mai mic, mai ușor sau mai greu de depășit.

Dintre toate defectele care pot apărea în linia vieții, întreruperea trebuie considerată cea mai gravă. Cu toate acestea, o întrerupere poate lua multe forme și atunci când se observă una, este absolut esențial să se privească atât mâna activă, cât și cea pasivă. O întrerupere indică o oprire completă a fluxului de energie care curge de-a lungul liniei și, prin urmare, apărând în linia vieții, indică o oprire completă a fluxului de viață fizică. De menționat că în majoritatea cazurilor, o mică linie paralelă, sau un pătrat care prinde ambele capete ale rupturii, sau o linie foarte subțire care unește cele două capete, sau cele două capete se suprapun pentru o perioadă de timp, toate acestea fac legătura între capetele rupturii, ajutând la trecerea peste întrerupere, menținând neîntrerupt fluxul de energie.

întrerupere pe linia vieții
întrerupere pe linia vieții

Ramuri descendente plecând din linia vieții – reducerea vigorii și a puterii fizice pe perioada corespondentă lungimii ramurii. De obicei se întâlnesc spre capătul de jos al liniei vieții – în anii bătrâneții când vigoarea și puterea fizică sunt în scădere.

linii descendente din linia vieții
linii descendente din linia vieții

Trebuie făcută precizarea că liniile nu se citesc niciodată singure, independent de celelalte linii. Chiar dacă sunt prezentate câte una, ele fac parte dintr-un context mult mai larg, și orice interpretare se face în corelare cu celelalte elemente din palmă.

Acest articol a fost publicat în Chirologie - general, Chirologie moderna, Chiromantie, Interpretare maini, Interpretare palme, linii palmare și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.