Linia Vieții – harta vieții

Linia Vieții începe din partea laterală a palmei (partea cu degetul mare), de sub degetul lui Jupiter (arătătorul), înconjoară Muntele lui Marte Inferior și Muntele lui Venus și se termină, de obicei, la baza palmei, sub Muntele lui Venus.

Linia Vieții vorbește în primul rând despre starea de sănătate în diferite perioade ale vieții, despre putere fizică și vitalitate și uneori poate arăta și momentul trecerii din această lume. Mai este numită și Harta cursului natural al vieții omului.

Claritatea liniei

O linie a vieții puternică, bine conturată, fără defecte, ne arată un sistem nervos puternic, o bună constituție fizică, rezistență fizică, vitalitate, sănătate.

linie a vieții clară, bine conturată
linie a vieții clară, bine conturată

O linie subțire, slabă, fragilă, dezvăluie o lipsă a forței fizice și a rezistenței. Asta duce la îmbolnăvire  ușoară (persoane care se îmbolnăvesc ușor) cu o revenire mai greoaie din boală. Arată că este vorba de un sistem nervos sensibil care are impact asupra emoțiilor și mentalului, punând un stres mai mare asupra lor.

linie a vieții subțire, slabă
linie a vieții subțire, slabă

Forma liniei

Cu cât linia este mai curbată cu atât Muntele lui Venus este mai mare – așadar suntem mai calzi, plini de simpatie,  viguroși și rezistenți, trăim cu pasiune, curiozitate, deschidere către tot ce viața ne poate oferi.

linie a vieții mult curbată
linie a vieții mult curbată

Cu cât linia este mai dreaptă și mai apropiată de degetul mare, cu atât ia mai mult din spațiul Muntelui lui Venus – implicit din tot ce reprezintă acesta. Atunci avem mai puțină energie și vitalitate, suntem mai reci, mai fragili, retrași, mai fricoși în fața vieții și nu în ultimul rând mai egoiști.

linie a vieții prea puțin curbată
linie a vieții prea puțin curbată

Câteva din defectele care pot apărea pe linia vieții:

Linii orizontale care taie linia vieții în două părți – probleme de sănătate.

linie orizontală pe linia vieții
linie orizontală pe linia vieții

Multe linii mici, perpendiculare pe linia vieții – ingrijorări multe care vor duce la manifestarea multor boli ușoare ca rezultat al acestei stări nervoase aproape permanente produsă de aceste multiple îngrijorări.

linii mici ce taie linia vieții
linii mici ce taie linia vieții

Insule pe linia vieții – indică perioade în care suntem mai delicați, mai sensibili, ne îmbolnăvim mai ușor.

insulă pe linia vieții
insulă pe linia vieții

Spre sfârșitul ei, linia vieții devine mai lată si mai ștearsă – arată o slabire a constituției fizice, care vine odatâ cu vârsta și care de regulă nu mai poate fi recâstigată.

Puncte pe linia vieții – apar destul de rar – boală acută sau accident

puncte pe linia vieții
puncte pe linia vieții

Întreruperi pe linia vieții – obstacol privind sănătatea. În funcție de mărimea întreruperii și modul în care se face trecerea peste această întrerupere, obstacolul este mai mare sau mai mic, mai ușor sau mai greu de depăsit.

întrerupere pe linia vieții
întrerupere pe linia vieții

Ramuri descendente plecând din linia vieții – reducerea vigorii și a puterii fizice pe perioada corespondentă lungimii ramurii

linii descendente din linia vieții
linii descendente din linia vieții

Trebuie făcută precizarea că liniile nu se citesc niciodată singure, independent de celelalte linii. Chiar dacă sunt prezentate câte una, ele fac parte dintr-un context mult mai larg, și orice interpretare se face în corelare cu celelalte elemente din palmă.

Acest articol a fost publicat în Chirologie - general, Chirologie moderna, Chiromantie, Interpretare maini, Interpretare palme, linii palmare și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.