Cele 4 tipuri de mâini. Mâna de foc

Tipuri de mâini în chirologie

În domeniul chirologiei, mâinile sunt clasificate în patru tipuri principale, în conformitate cu cele patru elemente ale naturii, și sunt denumite:

  1. Mâna de pământ
  2. Mâna de foc
  3. Mâna de aer
  4. Mâna de apă

Deși majoritatea mâinilor prezintă elemente din mai multe tipuri, în fiecare mână predomină un anumit element, iar acest element dominant va determina caracteristicile principale ale posesorului.


Mâna de foc

Caracteristici:

– palma dreptunghiulară (lungimea mai mare decât lățimea)
– degete mediu-scurte în comparație cu palma
– liniile în palmă sunt bine marcate și sunt mai multe decât la mâna de pământ
– pe lângă liniile principale (linia vieții, a capului și a inimii) apar și liniile secundare  (linia destinului, linia lui Mercur, inelul lui Venus…)
– piele medie ca și textură, nici prea aspra nici prea fină.

 

Persoana cu mână de foc se remarcă prin optimismul său înnăscut, prin pasiunea și entuziasmul pe care îl manifestă în toate aspectele vieții. Își găsește plăcerea în a-i conduce și a-i organiza pe cei din jur, fiind un lider natural.

Aceste persoane emană căldură și energie, dar din păcate, au un temperament volatil care-i poate face să se aprindă rapid și intens, luându-i pe nepregătite pe cei din jur. Totuși, la fel de repede cum se aprind, se și liniștesc, revenind la starea lor veselă și echilibrată.

Sunt persoane deschise și expresive, adesea fiind sufletul petrecerilor și atrăgând atenția prin carisma lor. Le place să fie în centrul atenției și să fie invitați în diverse activități sociale. Cu toate acestea, nu sunt doar egocentrice, ci sunt prietenoase și dornice să ajute pe cei din jur, în special pe cei aflați în nevoie. Le place să ofere sprijin și să fie un suport pentru ceilalți, fiind deseori văzuți ca prieteni de încredere și consilieri în momente dificile.


Cuvintele care o descriu – pasiune, acțiune, organizare, șefie, umanitarism, optimism, veselie.


Mâini de foc: Robert de Niro, Johnny Depp, Traian Băsescu, Diego Armando Maradona.




Acest articol a fost publicat în Chirognomie, Chirologie - general, Chirologie moderna, Interpretare maini, Maini persoane faimoase și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.