Linia Destinului – Money! Money! Money! :)

Linia Destinului cunoscută și sub denumirea de Linia lui Saturn urcă de la baza palmei, prin mijlocul ei, spre Muntele lui Saturn. Linia Destinului arată cursul vieții noastre din punct de vedere material. O linie a lui Saturn puternică aduce cu ea calitățile lui Saturn care sunt seriozitatea, înțelepciunea, munca susținută, plăcerea de a studia, de a gândi, a raționa, filozofa. Toate, calități esențiale pentru a avea o viață împlinită din punct de vedere material.

De remarcat că această linie poate lipsi din palmă. Acesta nu este un semn bun dar nu este neapărat un semn de lipsuri materiale sau nenoroc. O persoană care reușește în viață doar prin puterile proprii, doar prin munca neobosită, prin valorificarea oricărei oportunități în viață (așa numiții „self-made men”), este foarte posibil să nu prezinte această linie în palmă.

Linia Destinului – pozitie în palmă

Claritatea Liniei Destinului

O linie lungă, clară, bine conturată – posesorul este o persoană ce întrunește toate calitățile pentru a avea o viață îmbelșugată. Dacă se folosește de aceste calități, desigur. Norocul este de parte lui, dar trebuie însoțit de acțiune pentru a beneficia de el. Nu prea există – sunt norocos, nu trebuie să fac nimic. Chiar și când te naști într-o familie bogată, nu este obligatoriu să rămâi bogat toată viața.

Oricum, este cea mai bună linie a lui Saturn pe care o poate avea cineva!

Linia Destinului clară, bine conturată

O linie subțire dar clară și lungă, pornind de la baza palmei și urcând până pe Muntele lui Saturn, este tot o linie bună. Nu atât de bună ca cea clară și bine conturată, dar ea este acolo și ne susține pe tot parcursul vieții. Cere totuși mai multă acțiune din partea noastră, mai mult efort pentru a beneficia de avantajele oferite de prezența ei.

Linia Destinului foarte subțire

O linie largă, superficială, slab conturată – e mai bună decât absența liniei în totalitate, dar dificultățile în plan financiar nu vor fi o necunoscută pentru posesorul ei. O viață în continuă luptă pentru un trai decent.

Linia Destinului slab conturată, difuză

Începutul Liniei Destinului:

Atunci când linia Destinului pornește din Muntele lui Venus (din interiorul Liniei Vieții) și merge până pe Muntele lui Saturn, ne arată că succesul material în viață vine cu ajutorul celor foarte apropiați, cu ajutorul familiei (Muntele lui Venus = familia). De obicei ne alegem o carieră într-un domeniu familiar (continuăm tradiția familiei – de ex. bunici medici, părinți medici, noi medici la rândul nostru), sau continuăm afacerea familiei, sau pur și simplu primim ajutor material de la familie, pentru a ne începe viața.

Linia Destinului începe din interiorul Liniei Vieții

Atunci când Linia Destinului incepe din Muntele Lunii – succesul în viață este atins cu ajutorul persoanelor din afara familiei, de obicei de sex opus. Poate fi vorba de un model care ne inspiră, ne sfătuiește sau chiar ne ajută financiar, poate fi vorba de un mariaj bun…

De regulă, în această situație, profesia aleasă este mult diferită de cele ale părinților, sau afacerea pornită este o afacere nouă, doar a noastră, nu continuăm afacerea familiei. Oricum ar fi, ajutorul ne vine de la persoane străine de familie.

Linia Destinului începe din Muntele Lunii

Atunci când Linia Destinului începe de la baza palmei – atingem succesul prin propriile eforturi. Totul depinde de noi pentru a ne realiza financiar în viață. Ne bazăm doar pe noi. Dacă linia este clară și fără defecte, reușita este de partea noastră. Orice defect apare pe linie reprezintă un obstacol de depășit, o acțiune mai mare și mai susținută din partea noastră pentru a avea succes.

Atunci când Linia Destinului începe din mijlocul palmei – succesul material vine mai târziu în viață, la vârsta de la care începe linia. Arată o copilărie în lipsuri, dar nu este ceva ce putem noi face ca să schimbăm situația. Fiind copii, depindem în totalitate de părinții noștri. Atunci când linia apare, suntem deja pe picioarele noastre și putem acționa pentru a ne construi o viață îmbelșugată.

Linia Destinului începe din mijlocul palme

Defecte pe Linia Destinului:

Insulă pe Linia Destinului – indică o perioadă de dificultăți financiare, perioadă care se întinde pe durata de timp pe care se întinde insula.

insulă pe Linia Destinului

Linii care taie Linia Destinului – fiecare linie care taie linia Destinului este un obstacol in carieră. Cu cât linia este mai mare si mai adâncă, cu atât obstacolul este mai mare, mai greu de trecut.

Dacă sunt multiple linii transversale care doar trec peste linia Destinului dar nu o taie in două (1), acesta arată apariția în mod frecvent a unor interferențe si impedimente legate de starea materială, dar nu chiar atât de greu de depășit. Dacă însă avem o întrerupere a Liniei Destinului, după intersecția cu o linie transversală puternică (2), aceasta anunță un pericol mare legat de partea financiară a vieții noastre, o răsturnare majoră a situației materiale, un eșec, o pierdere.

linii care taie Linia Destinului

Întreruperi ale Liniei Destinului – sunt cele mai serioase defecte de luat în seamă de pe Linia Destinului. Orice întrerupere arată că o forță dinafară a fost suficient de puternică pentru a schimba cariera persoanei, statutul material. Orice modificare a Liniei |Destinului, după apariția întreruperii, arată modul în care se modifică cariera și viața persoanei respective. Dacă ia o direcție nouă – schimbare de carieră, dacă este mai slab reprezentată – dificultăți financiare ce se resimt pe o perioadă mai îndelungată.

Dacă Linia Destinului este în mod repetat întreruptă – vorbim de o viață de nenumărate schimbări de carieră, de o viață de muncă continuă și de multe eșecuri și dezamăgiri.

întreruperi ale Liniei Destinului

Linie a Destinului inegală– de-a lungul liniei vom observa că sunt părți unde ea apare mai clară și mai bine conturată și zone unde este mai neclară sau mai subțire. Fiecare perioadă de timp corespunzătoare liniei clare este o perioadă favorabilă, unde lucrurile ne ies mai ușor, parcă de la sine, ne simțim norocoși. Fiecare zonă unde linia este subțire, mai ștearsă, sunt perioadele unde lucrurile nu ies chiar cum vrem noi, avem mai multe piedici, totul se leagă mai greu, depunem eforturi mai mari pentru a realiza ceea ce altădată realizam foarte ușor. Dacă ținem cont de perioadele bune, fertile pentru noi, putem acționa si realiza foarte multe, astfel încât în perioadele nu prea norocoase să nu fim la pământ, să putem trece cu bine peste ele.

Linie a Destinului inegală

Linie a Destinului înlănțuită – greutăți continue în carieră, o viață de muncă fără împliniri materiale, plină de dezamăgiri.

Linie a Destinului înlănțuită

Determinarea vârstei pe Linia Destinului

Acolo unde Linia Destinului întâlnește Linia Capului este considerată ca fiind atinsă vârsta de 30 de ani și unde Linia Destinului se intersectează cu Linia Inimii este considerată ca fiind atinsă vârsta de 45 de ani. Cele mai multe schimbări (în Linia Destinului și în viață) apar de regulă în această perioadă, între 30 și 45 de ani.

În jos, spre baza palmei – mergem spre copilărie, iar în sus, spre degetul lui Saturn (degetul mijlociu) – mergem spre bătrânețe.

Trebuie făcută precizarea că liniile nu se citesc niciodată singure, independent de celelalte linii din palmă. Chiar dacă sunt prezentate câte una, ele fac parte dintr-un context mult mai larg, și orice interpretare se face în corelare cu celelalte elemente din palmă.

Acest articol a fost publicat în Chirologie - general, Chiromantie, Interpretare palme, linii palmare. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.