De la cel mare la cel mic :)

Credeați că degetul mic nu este important? Greșit!

Este considerat al 2-lea deget ca importanță în studiul unei mâini, și anume degetul mic ne spune despre felul cum comunicăm cu cei din jur.

Un deget mic normal, de lungime medie, ajunge până la prima încheietura a degetului inelar (cea de sus). Un astfel de deget arată că ne place să comunicăm cu cei din jurul nostrul, că ne este ușor să purtăm o conversație, ne simțim bine, comod, atunci când vorbim. Ne găsim cuvintele ușor.

Un deget mic lung este cel care trece de prima încheietură a inelarului și arată că suntem niște maeștri ai comunicării. Avem un fler extraordinar pentru cuvinte, și putem vorbi despre orice, nu suntem niciodată în situația de a nu ne găsi cuvintele. Comunicarea verbală, și nu numai, este darul nostru. Știm să vorbim bine, să scriem bine, știm să ne susținem ideile, și avem putere de convingere asupra celorlalți. Si ne și place să ne auzim vocea, să recunoastem. 🙂

Priviți degetul mic a lui Julian Assange (fondator si editor sef al WikiLeaks) cât este de lung – spune multe despre el, nu? Omul ăsta știe să vorbească și chiar o face.

Un deget mic scurt este un deget care abia ajunge sub prima încheietură a inelarului. Nu ne descurcăm așa de bine cu cuvintele, de multe ori avem dificultăți în a ne exprima, ne simțim de parcă avem limba legată. Comunicarea este dificilă pentru noi, în majoritatea cazurilor.

Acest articol a fost publicat în Chirognomie, Chirologie - general, Chirologie moderna, clasificare degete, Curiozitati, degete, forma degete, Interpretare degete, Interpretare maini, Maini persoane faimoase și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la De la cel mare la cel mic :)

  1. chirologul zice:

    te tragi de el! il masezi mereu si il tragi in sus.
    dar e mai greu sa faci sa creasca un deget, e mai usor sa cresti o linie in palma care sa-l sustina, sa-i dea putere.
    asta in caz ca nu o ai deja.
    iti iau amprentele si mai vorbim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.