Muntele lui Venus și importanța lui

În chirologia vedică, Muntele lui Venus este numit Shukra (în traducere “dulce”).

Venus este în conexiune cu organele de simț și ne arată răspunsul pe care îl dă organismul nostru la impresiile colectate și transmise de Muntele Lunii. Cu cât aceste impresii sunt mai obiective, cu atât abilitatea noastră de a ne bucura în deplinatate de ele, este mai bună.

Muntele lui Venus se află la baza degetului mare si este delimitat de linia vieții care înconjoară acest deget. Reflectă puterea fizică, vigoarea, simțurile fizice, libidoul.
Deasemenea, este expresia capacității noastre de a iubi și de a ne lăsa iubiți, vorbește despre pasiune, simpatie, căldură sufletească.
Muntele lui Venus reprezintă “casa” noastră, semnele care se găsesc aici fiind în legătură cu familia și relațiile.
 

Un munte al lui Venus normal dezvoltat este un munte ușor bombat și frumos rotunjit.
Cu un astfel de munte putem spune că suntem o persoană care emană simpatie și căldură, care se bucură de viață, apreciază distracția, luxul, muzica, arta. Suntem plini de energie și cu un libido sănătos! 

muntele lui venus
Johhny Depp
 muntele lui venusMichael Jackson

Cu cât linia vieții este mai depărtată de degetul mare și ajunge mai mult spre mijlocul palmei, cu atât Muntele lui Venus este mai mare, mai larg. Dacă această zonă mai este și foarte plină, bombată, spunem că avem de-aface cu un Munte al lui Venus superdezvoltat.
Cu un astfel de munte putem spune că suntem genul care iubește activitățile fizice, ne place să facem sport, mișcare. Avem un libido superdezvoltat. Vrem să mergem, să cunoaștem, să facem, să “smulgem” de la viață tot ce se poate! Avem o energie inepuizabilă.

 muntele lui venusJose Casenco (jucator profesional de baseball; boxer) – munte superdezvoltat
 muntele lui venusNicolas Sarkozy – un munte foarte bine dezvoltat

Un munte al lui venus subdezvoltat este un munte plat cu o linie a vieții desfășurându-se aproape de degetul mare.
Arată o lipsă de energie, de entuziasm, arată o constituție fizică nu prea puternică, cu un libido scăzut. Datorită acestei lipse de energii, de multe ori poate suntem mai focusați pe propria persoană, cheltuind puțina energie pe care o avem pentru a ne susține pe noi inșine, nemaiavand timp și dispoziție sa ne mai ocupăm și de partener. De aceea putem părea uneori reci și nepăsători. Ne îmbolnăvim usor.

Acest articol a fost publicat în Chirognomie, Chirologie - general, Chirologie moderna, Chiromantie, Interpretare maini, Interpretare palme, linii palmare, Maini persoane faimoase, Vedic Palmistry și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Muntele lui Venus și importanța lui

  1. Anonim zice:

    asa e şi în astrologie… „Venus este in conexiune cu organele de simt si ne arata raspunsul pe care il da organismul nostru la impresiile colectate si transmise de Muntele Lunii.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.