Ce spun deosebirile dintre mâna stângă și cea dreaptă?

Și de ce chirologii studiază întotdeauna ambele mâini?

Deoarece, prin comparație, putem înțelege mai bine de unde venim (mâna stângă) și încotro ne îndreptăm (mâna dreaptă), putem vedea cât de mult am avansat în dezvoltarea noastră persoanală până acum,

Sunt multe caracteristici de studiat când comparăm cele două mâini:

  • degetul mare – formă și poziție
  • restul degetelor – formă și poziție
  • liniile majore din palme – a vieții, a inimii, a capului
  • liniile minore
  • mâna ca un tot, cum se prezintă.

Studiu de caz

Vom lua un exemplu concret și vom studia doar cîteva diferențe între cele două mâini și ce înseamnă ele.

mana dominanta/mana nedominantaCâteva îmbunătățiri observate la prima vedere, la mâna dreaptă (aici mână dominantă) față de mâna stângă (aici mână nedominantă).

1. Arcul format de baza degetelor (locul acolo unde degetele întâlnesc palma), este mai echilibrat în mâna dreaptă. Muntele lui Jupiter si cel al lui Mercur sunt în echilibru formând un arc ideal. Jupiter reprezentând eul, egoul și Mercur detașarea de fructele acțiunilor noastre – echilibrul acestora vorbește de o înțelegere a lucrurilor mai profundă, o evoluție personală deosebită. Această înțelepciune dobândită îi permite să se simtă bine cu ea însăși și va avea o naturalețe în relațiile cu celelalte persoane.

2. Apariția Liniei lui Marte în mâna dreaptă arată o creștere/îmbunătățire a vigorii fizice, aduce sănătate și putere posesorului ei. Vigoare și pasiune!  Și nu în ultimul rând, este vorba și de un sistem digestiv care funcționează foarte bine!

3. Cele 3 brățări – a înțelepciunii, a bogăției și a longevității, sunt complete și foarte frumos reprezentate în mâna dreaptă. În mâna stangă sunt întrerupte (prima de sus – cea a ințelepciunii), și incomplete (ultima- a longevității)

4. Degetul lui Mercur (degetul mic) este mai lung în mâna dreaptă – arată o importantă  dezvoltare a capacității de comunicare. Este unul dintre cele mai importante semne de evoluție!! Este un lucru excelent dobândit prin puterile proprii. Această persoană a învățat să comunice cu semenii săi și să o facă bine.

Acest articol a fost publicat în Chirologie - general, Chirologie moderna, General, Interpretare maini și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.